duminică, 14 octombrie 2018

Atenție! Se filmează!

Imagine oferită de sponsor
 
De fiecare dată când vine vorba de renovare, pe mine mă apucă durerea de cap. Fugi la magazine, uită-te după materiale, compară prețuri, vezi și altă ofertă, caută ce e mai bun… când habar n-ai ce e mai bun… Și - după ce rezolvi cu toate nedumeririle și te-ai hotărât - mai trebuie să te gândești și la transport!
 În ultimii ani, au apărut tot felul de întreprinderi mici și mijlocii în România, majoritatea dintre ele dezvoltându-se în mediul on-line. Astfel acoperirea este mai mare. Una dintre aceste companii este Vindem-ieftin.ro, Casa de Comenzi. Ei se ocupă de achiziționare de materiale de construcții în numele clienților. Oferta lor este vastă, de la acoperișuri de casă sau panouri sandwich.... până la tapet sau piatră decorativă.

 
Ce promit ei?
Că rezolvă toate problemele înșirate de mine mai devreme și altele pe care le-am uitat eu, dar ei au grijă să le rezolve. Material de construcție de bună calitate, prețurile cele mai bune, consiliere pentru a pune în balanță dorințele cu bugetul fiecăruia și a oferi cele mai bune alegeri. Fiind o companie de servicii de necesar, nu au taxe speciale pentru depozitare, nu vor încerca să vă vândă produsul fiindcă a rămas pe stoc, nu va apărea de nicăieri vreun angajat sau vreo angajată plictisită, care nu vrea să vă mai vadă hoinărind pe la ea prin magazin.
Cum fac asta?
În primul rând trebuie să vă hotărâți ce vă doriți, apoi stabiliți bugetul, intrați pe site și alegeți ce vă place. Deoarece produsele sunt în mediu virtual, nu vă cere nimeni să părăsiți incinta după ora închiderii. Chiar și la ore târzii vă puteți uita la ce vă trebuie, chiar și la 3 noaptea după un pui de somn în care, ghici ce ați visat: Casa-caselor! De asemenea, compania vă pune la dispoziție un consilier personal care să vă dea cele mai bune sfaturi și să vă explice diferențele între produse. La finalul căutării, veți fi perfect conștienți de ce este mai bine să cumpărați produsul x și nu produsul y. După care doar le așteptați să sosească la ușă.
Imagine de pe site-ul sponsorului

 
Ce mai trebuie să știți?
Nu este totul roz. Dacă stați cu ochii pe site-ul firmei frunzărind înainte și înapoi, sau în cerc, sau în spirală, este posibil să nu mai hotărâți niciodată să cumpărați ceva. De asemenea trebuie să vă folosiți imaginația. Nu puteți atinge un sac de ciment virtual. Soluția o oferă tot compania: imagini pentru fiecare produs în parte și toate datele de care aveți nevoie, se găesc pe site.
Desigur, există multă neîncredere în comenzile făcute pe site-uri. Vă puteți trezi cu banii luați sau produsul să fie defect, sau acesta să se „piardă” în mod bizar pe traseu. Garanția pe care o oferă Vindem-ieftin.ro, Casa de Comenzi: iși asumă responsabilitatea achiziționării direct de la furnizori, ambalarea corespunzătoare și faptul că ajung la dumneavoastră în perfectă stare. În plus, nu apare nicio cheltuială specială cu transferul și intermediarii. Produsele vin toate odată și din același loc, economisind astfel timpul clienților.
Dacă tot nu aveți încredere în securitatea cumpărăturilor voastre, vă invit să urmăriți aceste recenzii video făcute de clienții lor. O inițiativă unică: pentru fiecare recenzie video la sosirea comenzii, primiți o reducere de 100 de lei. Filmările sunt atașate pe site astfel ca oricine să le poată vedea. Noi, clienții, facem economie, ei oferă dovada unor servicii de calitate. „O imagine face cât o mie de cuvinte.”
 
Așa că: vă pregătiți de redecorare/ casă nouă. Încercați oferta firmei și arătați-vă și talentele de cameramani.
Intrați pe Vindem-ieftin.ro și spuneți-mi dacă și ce vă place!
 

Articol pentru Super Blog 2018
Sponsorul probei Vindem-ieftin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu