joi, 11 octombrie 2018

Provocare în bucătărie: un nou început

Pentru a treia probă Super Blog, SOMPRODUCT îmi oferă ocazia de a-mi imagina cum ar arăta bucătăria mea vis. Imaginile au fost puse la dispoziție de SOMPRODUCT.RO 
Ușa nouă, ca tot restul.
M-am așezat la casa mea! Am o garsonieră - de fapt. Închiriată - de fapt. Ce să fac, astea sunt condițiile actuale.
Are două camere. În prima este o canapea extensibilă și o masă rotundă - asta îmi place! Vis-a-vis de canapea este o bibliotecă micuță și un televizor. Nici n-o să mă obosesc să-l șterg de praf. Am prea multe de aranjat în garsoniera asta ca să am timp să mă ocup de televizor.
Deja mi-e foame. Am vorbit despre bucătărie? Asta e a doua cameră. A fost factorul determinant să știți! Am dorit mereu o bucătărie încăpătoare. Nu mare, încăpătoare. Am văzut atâtea bucătării pline cu diverse în care nu ai loc pentru nimic. Mie îmi trebuie doar atât:
  • Un blat mare pe care să toc legume,
  • Un cuptor unde să coc și aragazul pentru o ciorbică și cartofi prăjiți,
  • O masă cu scaune comode; masă la care să așez prăjiturile din cuptor și unde să-mi poftesc prietenii la o gustărică făcută de mine 😁,
  • Dulapuri încăpătoare,
  • Și, dacă nu cer prea mult, o mașină de spălat vase... pe acesta încă n-am bifat-o de pe listă. Urmează.
 
Dar v-am vorbit prea mult de mobilier. În case închiriate acesta nu se schimbă. Ce este cu adevărat de valoare este detaliul. Am decis că este timpul să-mi îmbunătățesc perforanțele în bucătărie.
Îmi place să mănânc, dar mai ales îmi place să mănânc mâncare gustoasă!
Ca să reușesc asta am deschis calculatorul și am căutat o carte de rețete. Am găsit pe https://www.somproduct.ro/bucatarie, magazin on-line de mobilă și decorațiuni interioare. Oferta lor cuprinde nume grele precum Jamie Oliver și Gordon Ramsay, dar și o cărticică de bucate pentru cei mici, cu care părinții le pot insufla copiilor pasiunea pentru bucătărie. Aceasta din urmă mi s-a părut pur și simplu adorabilă! Și, dacă tot au promoții în perioada asta, îmi cumpăr și un set de cuțite, un set de oale, și niște boluri în nuanțe pământii, rustice, pe care să le pot asorta la orice. Sau să cumpăr niște castronele albe... au niște boluri cu forma aceea bizară pe care eu o ador chiar dacă n-au mereu loc în dulap.
 
 
Dacă ar fi să am un buget nelimitat mi-aș mai cumpăra și un set de farfurii și un blat de lemn ca acesta din poză, căci zău! pare robust și exprem de plăcut să toci pe el. De gadgeturi de bucărie aș mai avea nevoie: o dată de un storcător de citrice, apoi de un pisălog/morjar și de un cântar de bugătărie, pentru ziua îndeprtată cănd voi hotărî să țin la siluetă și să-mi calculez porțiile... Bine, el se folosește la calculatul gramajul diverselor condimente pentru gătit nu la ce spusei eu acum.
O strecurătoare pentru paste și altele este un obiect necesar în bucătărie. Așa evit să strâng apa de pe fundul bolurilor cu fructe și atunci când vreau să usuc verdeață, s-o pun la punguță pentru următoarea mâncare, este foarte utilă. Tăvile, înguste și largi iarăși nu pot lipsi!
Cam atât vă pot spune eu despre bucătărie.
Site-ul Somproduct arată foarte frumos, este bine optimizat, răspunde repede și dacă sunteți pe fugă au chiar și o aplicație pentru mobil, atât pe Android cât și pe EOS care face cumpărăturile și mai ușoare. Cu o deviză ca „Inspiring Comfort” nici nu putea să nu fie așa!  Pe Windows Explorer s-ar putea să vi se pară cam lent, dar mai este vorba și de căt de actualizat este programul. Au și un blog plin cu informații utile și sfaturi despre organizarea spațiului, iar la prima comandă va puteți bucura de un voucher de reducere în valoare de 45 lei. Pe lângă asta comenzile de peste 149 lei au livrare gratuită.
Sper că v-am trezit pofta de shopping on-line. Acum mă duc să răsfoiesc cartea de gucate.
Sare în bucate vă urez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu