joi, 1 noiembrie 2018

Criză vestimentară!

Proba SuperBlog 2018
Sponsor: Answear

 
Dimineață devreme. Deschid dulapul și e gol.
 
- Unde sunt pantalonii mei?
 
Liniște totală...
Clar, sunt la ceva gen Camera ascunsă, altfel nu mi se putea întâmpla așa ceva. Mă uit în cealaltă parte a dulapului. Fericire! Încă mai am restul hainelor. Dar, ce mă fac! Pantalonii? Nu prea e vreme de fustițe în perioada asta. O! Stop. Și astea au dispărut. Evrica! Mai este încă perechea de blugi de damă.
Ha!
Lasă că vă arăt eu vouă. O să fiu o floare toată săptămâna. Uite așa!
 
 Sursă: answear.ro
 
 
Luni
Interviu de angajare. Problemă! Acum trebuie să fac impresie.
Smacuri? Avem.
Bluze albe, care nu se șifonează? Avem.
Sacou de damă? Avem.
...Cu pantalonii trebuie să mă limitez la blugi... Și nu-mi iau tocuri fiindcă oricum nu știu să umblu pe ele. Încălțămintea de damă a fost mereu o provocare! Ha! Pentru azi m-am rezolvat!

-Ați văzut, voi - care mi-ați furat pantalonii??
 
Culmea! Ăștia nici nu răspund.

 
Marți
Cumpărături. Nu, nu-mi cumpăr alți pantaloni. Trebuie să mi-i aducă pe ai mei înapoi. Doar sunt ai mei! Au valoare sentimentală! Mă duc să iau d'ale gurii. Îmi iau o bluză lejeră, adidași, o geacă mai sport și blugi. Am dat și pe la sacouri bărbătești. Să văd ceva drăguț. Așa, nu sunt tentată să cumpăr.

Miercuri
Azi stau acasă. Gătit și curățenie. Cam multă curățenie de făcut. Așa se întâmplă când amâni lucrurile prea mult. Zi lungă, dar m-am descurcat cu o bluză de trening.

Joi
M-au chemat cei de la interviu. Vor să-mi dea o șansă! CU CE MĂ ÎMBRAC! O bluză plăcută, iuni, albastră, vestă în carouri cu nasturi... E ușor classy și, cu perechea mea de pantofi, arăt char office! Acum trebuie doar să-mi pun sacoul pe umeri și să fac față.

Vineri
Am noroc! Se termina săptămâna și n-o să creadă noi mei colegi că nu am altă pereche de pantaloni. Sâmbăta și Duminica nu se lucrează la firmă. Azi iau o altă cămașă, roșie. La firmă important e să ai rezultate. Nu prea contează ce culoare e cămașa pe care o porți. Norocul meu. Cea roșie are volănașe și se asortează minunat cu cerceii.

Sâmbătă
Trei dintre colegii cu care am păstrat legătura din liceu merg la munte. M-au invitat și pe mine. Din fericire nu este traseu de alpinism. Nu că n-ar face față perechea de blugi, dar aș vrea să-i mai port și pe viitor. Noroc cu bluzele sport!  Am scăpat și pe ziua de azi!
 
Sursă:  answear.ro
Duminică
Azi stau în casă. Aproape am reușit. Sper să-mi revină garderoba la normal Luni...
Pe la 7 seara țâââr telefonul. Colegele de la noul loc de muncă vor la discotecă. Ce bine că sunt petrecăreață. Am zis „da”. Cum am închis telefonul, mi-a venit să mă iau la palme... Pantalonii mei slim cu sclipici nu sunt! Eh! Soarta! Blugi pe picioare, cizme cu platformă și un maieu cu spatele gol. Arunc o vestă - care e vestă doar cu numele - pe deasupra și sunt gata. Machiaj strident și ceva spumă în păr și m-am scos!
Iuhuu! Să înceapă petrecerea!

Luni
Pantalonii s-au întors în dulap. Experți! Nu i-am văzut intrând sau ieșind. Trebuie să-mi schimb iala la ușă! Măcar mi-am primit pantalonii înapoi.   😊


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu