joi, 29 noiembrie 2018

Diferite perspective, același magazin de haine

 Articol scris pentru Super Blog 2018

Imagine oferită de answear.ro

Iulia, la prima ei întâlnire, îndrăgostită lulea:

Contează cu ce te îmbraci. El trebuie să vadă cât sunt de frumoasă, cât îmi place să arăt bine în preajma lui. Să fie mândru că iese în oraș cu mine. Îmi pun cea mai de soi rochie elegantă, cu o pereche de cizme până la genunchi și o curea care să-mi sublinieze talia. Părul îl las să fluture în vânt. E mai natural așa. Machiaj pun doar atât cât să nu încurce la sărutat. La urma urmei, nu contează ce port și cum arăt, el mă iubește oricum. Abia aștept să mâncam o înghețată și să ne plimbăm ținându-ne de mâini prin parc. Oare mă va aștepta cu un buchet de flori, sau cu bomboane? Nu contează, eu îl iubesc oricum. Poate ar trebui să iau o umbrelă? Nu, o să mă adăpostesc sub paltonul lui, ca în filme. Ce romantic o să fie!
Și dacă are sacou?.... 😁
Perechea de ghete este potrivită pentru vreme rea, deci sunt în siguranță.

Marcela, care nu a avut noroc în dragoste:

Prima întâlnire este cea mai stresantă dintre întâlniri (după ce trecem de prima întâlnire, stresul se mută la alte probleme 😄 ).
Dacă ne vedem cu un băiet care se întâmplă să fie și coleg de muncă, deja ne-a văzut aranjate și se așteaptă la același standard. Doar ca nu se poate! Trebuie să arătăm cel puțin mai sexi, dacă nu mai bine! Totul fără să intimideze.

Imagine answear.ro

Dacă băietul este cumva găsit nu știu exact pe unde, sau vă place conceptul de blind date, atunci trebuie o ținută sexi, dar fără să ducă cu gândul la „femeia ușoară” și care, în același timp, să îi dea lui oarecari fiori.
Desigur, contează nivelul social la care ne situăm. Asa cum vedem prin telenovelele spaniole, sărăntocii cu sărăntocii și bogătașii cu bogătașii, dar avem mereu câte o protagonistă - „Cenușăreasă” pe care super–doritul–mascul–bine o ia în „palatul” lui.
În viața reală, bărbații nu vor să cheltuie prea mulți bani pe ce nu are motor sau nu vâjâie. Dacă ne prezentăm la prima întâlnire cu ultima rochie de la o mare casă de modă – presupunând că tipul știe că respectiva haină este de la o casă de modă cu pretenții – s-ar putea s-o ia la goană. Nici haine șterse nu merge să purtăm. Domnii se uită la TV și la ziare cu tipe... și îmbrăcate, și au anumite standarde. Dacă purtăm haine care ar putea părea ieftine, s-ar putea să creadă că nu ne permitem să trăim din proprii bănuți și că o să așteptăm de la ei să țină casa și, implicit, garderoba.

Imagine answear.ro

Ținuta: o adevărată dilemă

Mergeți pe calea de mijloc. Un palton bun, într-o culoare care ne avantajează. De asemenea, forma paltonului ar trebui să evidențieze întâi ce avem mai bun... Mergeți cu o fustă, dar nu neapărat una foarte scurtă... sau, mă rog, ... în funcție de curaj! Un pantalon este totuși cea mai comună alegere. Poate hotărăște că vrea să vă plimbe cu motocicleta, dacă scrie în CV că are 😄. Ținuta îngrijită și machiaj cât mai simplu. Să nu-i facem pe bieții băieți să creadă că purtăm mască și că sub ea suntem un balaur. Cu cât îi convingem că nu avem coarne sub fondul de ten, cu atât mai bine. Pantoful: neapărat cu toc. Măcar un pic, așa!

Indiferent dacă sunteți Iulia sau Marcela, Answear vă oferă o gamă largă de haine și încălțăminte de unde să alegeți ce vreți să purtați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu