marți, 4 decembrie 2018

Interviu exclusiv Gwen Stacy!

Articol scris pentru Super Blog 2018
 
imagine oferita de InterComFilm
– Iată-ne, doamnelor și domnilor, în sfârșit suntem față în față cu unica, Gwen Stacy! Pentru noi este o adevărată minune, un moment istoric! Nu uitați, noi am făcut primi acest lucru posibil. Și, acum, momentul mult așteptat, Gweeen Staaacy!
*de pe un zgârienor coboară Gwen*
– Salut tuturor!
*urale și ovații*
– Stacy, Stacy, povestește-ne despre noul film. Toți vor să știe.
– O! A fost foarte amuzant să fiu înconjurată de atâția băieți neîndemânatici. Îmi fac griji mari pentru universul în care fiecare dintre ei încearcă să facă „dreptate”.
– Să înțeleg că a trebuit să pui piciorul în prag și să faci ordine?
– ... Să spunem doar că a trebuit să dau multe sugestii. Dar și eu am avut multe de învățat de la ei. Fiecare în parte a avut experiențe pe care și eu nu le trăisem și am înțeles că, deși nu suntem la fel, eroul este cel care reușește să fie el însuși și să câștige în fața răului.
– Gwen, ești modestă! Trebuie să luam o pauză de publicitate, dar vom revenii imediat pentru a auzi ce ne poți spune despre Miles Morales. Nu plecați, revenim imediat!

Filmul Spider-Man: Into The Spider-Verse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului 

Din 28 decembrie în cinematografe
 
– Am revenit! Sper că va plăcut trailerul. Stacy, toată lumea spune că ai cel mai tare costum. La ce te-ai gândit când l-ai făcut? 
– Este o sinteză a diverselor lucruri care mă reprezintă. Sunt în același timp și lucruri pe care încerc să le țin ascunse. Nu este ușor să fii tu însăți. 
– Foarte interesant. Spune-ne Stacy! Toți vor să știe! A devenit Miles un bun erou? Și se zvonește că ar fi o poveste de dragoste acolo???
– Urmăriți filmul. Vă veți bucura de momente de neuitat împreună cu întreaga familie în acest film de animație inedit. Dacă nu primiți răspunsul la sfârșitul filmului, o să-l chem pe Miles să vă răspundă el.
– Ați auzit, oameni buni! Avem exclusivitate, nu-i așa Stacy? STAI! Stacy ai ocolit subiectul? Oamenii vor să știe! Stacy?
*Stacy și-a aruncat pânza după un bloc din vecinătate.
–Stacy?! Doamnelor și domnilor, Stacy pleacă. Aplauze! Filmul va fi valabil din 28 decembrie, la cinema. Nu uitați, noi am transmis primii!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu