marți, 28 august 2018

M-am uitat la „Cerbul de aur"


Deschiderea: am avut plăcerea să o aud pe Corina Chiriac, care reușește încă să anime publicul cu naturalețe. Pe Luminița Anghel și Monica Anghel  - al carei nume mereu îl uit deși melodiile ei îmi plac mai mult decât ale Luminiței 😂 - și bineînțeles pe Paula Seling.
Prima seară: mi-am amintit târziu de Cerb și am prins doar câțiva cântăreți și pe Andra. Tipa nu m-a impresionat niciodată prea mult, dar are oareșce voce - eu de pe margine îmi permit să emit pretenții, că uneori pe mine nu mă aud oamenii nici când sau lângă ei, dar să mai și cânt.
A doua seară: L-am ascultat pe Edvin Marton, pe Ionică Boțitul -nu, nu așa îl cheamă în realitate, e acela care împletește în mod imposibil de imaginat pentru mine armata cu viața de artist 😶 - am admirat cracii Nicolei Sher.... cum o chema-o, care probabil nu poate cânta decât în poziția pe WC-ul turcesc și care n-a avut bani de pantaloni. Și am terminat cu Horia Brenciu, despre care se zice că-l imită frumos pe Elvis Presley, dar nu ne-a oferit o astfel de plăcere de data asta.
Nu-mi mai amintec în care zi a cântat mascatul de la Carla, dar oricum nu m-am uitat la el.
Ultima seară: Paula Seling, Vlad Rădescu, Crai Nou și alții. Mi-a plăcut mult. Credeam că o să fie doar muzică populară și aproape am ratat un spectacol excelent. Atâta timp cât nu ne amintim de ăia care au venit cu blana de lup după ei pe scenă și și-au mai pus și coadă la pantaloni!😕 fiecare cu gustul lui.
Și dacă vă întrebați de ce a apărut postarea asta așa de târziu, vă zic că am scris-o și am lăsat-o ca ciornă. 😀 Dar, blogger te lasă să planifici postările așa că o s-o plasez mai aproape de eveniment.
O zi frumoasă!

Și vă las cu muzica Doinei Badea fiindcă e frumosă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu