sâmbătă, 8 decembrie 2018

Suplimente pentru o stare de bine

Salut! Ce v-a rezervat Moș Nicolae? Ați avut ghetuțele pline?



Astăzi am ales să vorbesc cu dumneavoastră despre importanța suplimentelor nutritive în viața noastră. Suplimentele nutritive sunt obținute de obicei din plante și au ca rol aducerea în echilibru a organismului. Suplimentele nutritive nu țin locul mâncării sănătoase (așa cum auziți și în reclamele TV 😁)  și nici nu compensează reducerea cantității necesare a acesteia pentru organism, dar contribuie la completarea aportului de vitamine și minerale de care corpul nostru are nevoie.
Probabil ați auzit de câteva companii care comercializează astfel de produse. Dacă totuși nu știți niciuna, vă vorbesc eu de ultima mea descoperire în domeniu.

Sarmis Good Life este o companie 100% românească. Ideea de afacere a plecat de la fondator, care s-a săturat să cumpere produse din afara țării, dând bani companiilor din lumea largă. A pus la cale un plan și a reușit să creeze o gamă de produse destinate stării noastre de bine. 
În următoarele câteva articole voi prezenta o parte din produsele lor.

 


Dacă vreți să accesați site-ul și sa vă familiarizați cu produsele, vă las acest link: click
 Dacă doriți să cumpărați produsele lor, mă puteți contacta pentru a vă da câteva detalii. Comenzile lor nu necesită intermediari, așa că produsul va veni direct la voi acasă. Ce simplu!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu